Τα κατασκευαστικά επιτεύγματα και η τεχνική υπεροχή στον χώρο του ανελκυστήρας δεν θα είχαν υπόσταση αν δεν υπήρχαν οι άνθρωποι που εργάζονται με πλήρη γνώση και αληθινό μεράκι. Είναι αυτοί που ενσαρκώνουν και πραγματοποιούν τη φιλοσοφία της Metron για χρήσιμη υψηλή τεχνολογία και διατηρούν την εμπιστοσύνη των πελατών ανεξίτηλη στο χρόνο.

Ένα από τα πιο σημαντικά τμήματα της Metron είναι αυτό της Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D). Εκεί, η χρήσιμη υψηλή τεχνολογία είναι το ζητούμενο, αλλά και το αποτέλεσμα. Το τμήμα είναι επανδρωμένο από είκοσι εξειδικευμένους κι έμπειρους μηχανικούς που μελετούν, σχεδιάζουν και αναπτύσσουν προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Η λειτουργία του τμήματος συμβάλλει στη βελτίωση των ήδη υπαρχόντων προϊόντων και στην εισαγωγή νέων καινοτομιών στην παραγωγική διαδικασία.

Οι θάλαμοι ανελκυστήρων είναι ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της δυναμικής του R&D είναι η ενσωμάτωση του συστήματος Inverter στους υδραυλικούς ανελκυστήρες, τους οποίους η Metron πρώτη σε παγκόσμιο επίπεδο παρουσίασε στο Augsburg της Γερμανίας το 2009. Η παγκόσμια αυτή πρωτοπορία όπου χρησιμοποιούνται  θάλαμοι ανελκυστήρων εξασφαλίζει έως 40% οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με τους συμβατικούς υδραυλικούς ανελκυστήρες. Με αφοσίωση στην εξέλιξη, η Metron σχεδιάζει νέα προϊόντα τα οποία ελέγχονται και πιστοποιούνται από διεθνή ινστιτούτα. Όλα είναι διεθνώς κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα και διαθέτουν κατατεθειμένες αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Η ηλεκτροστατική βαφή δίνει άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, μεγάλη αντοχή στον χρόνο και κοστίζει λιγότερο σε σχέση με μια inox επένδυση ή με το βάψιμο κατά περιόδους με μπογιά εξωτερικά των θυρών.

Η Metron, με την είσοδό της στον κλάδο του ανελκυστήρα, εισήγαγε για πρώτη φορά στην αγορά την μέθοδο της ηλεκτροστατικής βαφής στις πόρτες και τους θαλάμους της (Metron Colours), που έως τότε προσφέρονταν μόνο με ανοξείδωτη (inox) επένδυση, φέρνοντας έτσι χρώμα στην όψη των ανελκυστήρων μαζί με μια σειρά θαλάμων και ημιαυτόματων θυρών με ξεχωριστό design.

Η αποδοχή από τους πελάτες μας ήταν τόσο  μεγάλη που ώθησε ακόμα και ανταγωνιστικές προς την Metron εταιρίες, να ακολουθήσουν σε αποχρώσεις ηλεκτροστατικής βαφής. Όπως ομολογεί το σύνολο των συνεργατών μας, η καινοτομία Metron Colours σε συνδυασμό με την ποιότητα της ηλεκτροστατικής βαφής που προσφέρει, αξιοποιώντας και την τεχνογνωσία της μητρικής ALUMIL, παραμένει ορόσημο για ολόκληρο τον κλάδο.

Η ηλεκτροστατική βαφή δίνει άριστο αισθητικό στους ανελκυστήρες και αποτέλεσμα, μεγάλη αντοχή στον χρόνο και κοστίζει λιγότερο σε σχέση με μια inox επένδυση ή με το βάψιμο κατά περιόδους με μπογιά εξωτερικά των θυρών. Η Metron, με την είσοδό της στον κλάδο του ανελκυστήρα, εισήγαγε για πρώτη φορά στην αγορά την μέθοδο της ηλεκτροστατικής βαφής στις πόρτες και τους θαλάμους της, που έως τότε προσφέρονταν μόνο με ανοξείδωτη (inox) επένδυση, φέρνοντας έτσι χρώμα στην όψη των ανελκυστήρων μαζί με μια σειρά θαλάμων και ημιαυτόματων θυρών με ξεχωριστό design.

Η αποδοχή από τους πελάτες μας ήταν τόσο μεγάλη που ώθησε ακόμα και ανταγωνιστικές προς την Metron εταιρίες, να ακολουθήσουν σε αποχρώσεις ηλεκτροστατικής βαφής. Όπως ομολογεί το σύνολο των συνεργατών μας η ποιότητα της βαφής που προσφέρει η Metron, αξιοποιώντας και την τεχνογνωσία της μητρικής ALUMIL, παραμένει ορόσημο για ολόκληρο τον κλάδο.

Επιδίωξη της Metron είναι να αναπτύσσει λύσεις που αξιοποιούν την υψηλή τεχνολογία και είναι καινοτόμες, χρηστικές και εφαρμόσιμες ακόμη και στις πιο δύσκολες κατασκευαστικές προκλήσεις. Με την ίδια φιλοσοφία αναπτύσσει λύσεις

κάνοντας χρήση “πράσινης” καινοτομίας για εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ ενσωματώνει κορυφαία ποιότητα σε οικονομικές επιλογές που διακρίνονται ταυτόχρονα και για το κομψό τους design, καλύπτοντας μ’ αυτό τον τρόπο τις ανάγκες και σε αισθητικό επίπεδο. Ανελκυστήρες της εταιρίας μας εξοπλίζουν μεγάλο αριθμό κτιρίων ανά τον κόσμο.

  Author

  Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

  Archives

  No Archives

  Categories

  All